Over mij

Dolgelukkig was ik met de geboorte van mijn oudste. En tegelijkertijd… voelde ik mij in het diepe gegooid. Het kersverse moederschap was voor mij een zoektocht naar mijzelf en naar mijn rol als moeder. Bovendien leken alle standaard opvoedregels bij mijn zoon juist averechts te werken. Ik zat op een gegeven moment met mijn handen in het haar.

Om mijn zoon beter te leren begrijpen en begeleiden, besloot ik de opleiding tot KinderCoach en kindertekeningen analyseren te gaan doen. Ik zat elke les op het puntje van mijn stoel. Ik wilde alles leren en in mij opnemen, ik voelde zoveel passie dat ik verder ben gaan studeren aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie, want ik wist één ding, dit ga ik doen!

Verbaasd was ik, verbijsterd over alles dat ik leerde. Al snel ontdekte ik dat mijn kind mij een enorme spiegel voorhield. Ik mocht leren mijn grenzen aan te geven, en dat was nou precies wat ik ontzettend moeilijk vond. Er ging een wereld voor mij open. Waarom weten niet ALLE ouders dit? En zo ontstond het idee van mijn eigen praktijk: zodat ik ook andere ouders kan helpen de beste ouder in zichzelf te ontdekken. Te genieten van het ouderschap. En hun kind zelf te helpen bij alle hobbels die zij op hun weg tegenkomen. Maar ook om kinderen weer in hun kracht te zetten, zichzelf te accepteren zoals ze zijn en spelenderwijs te helpen met de problemen waar ze tegenaan lopen.

KinderCoach/Counselor en lerares
Ik ben Anoeschka, hooggevoelig, 40 jaar, getrouwd en moeder van 2 zoons. Ik ben afgestudeerd als Integratief KinderCoach/Counselor en gecertificeerd in systemische tafelopstellingen. Ook geef ik met veel plezier sociaal- emotionele lessen op basisscholen in samenwerking met Ziizorg en Gelukskoffer. Ik hou van mooie en verre reizen maken, skeeleren, muziek luisteren, een goed boek lezen en ben graag in de natuur te vinden met mijn kinderen. Als KinderCoach ben ik openminded, rustig, fantasierijk en speels; alles mag er zijn.

Ik help je graag!
Ik wil mij hardmaken voor jou en je kind. Ik heb ervaren en in al mijn opleidingen geleerd hoe je het tij kan keren. En ik beloof je, als je eenmaal weet wat je anders moet doen, valt het allemaal reuze mee en kan er snel verandering plaatsvinden.